Administrație

Lotul național de box juniori al României s-a antrenat la Călărași

today20 februarie 2023

Fundal

Lotul național de box juniori al României s-a antrenat la Călărași. La invitația președintelui Federației Române de Box, Vasile Cîtea, primarul Marius Dulce i-a vizitat pe componenții lotului național de box juniori al țării noastre, aflat într-un stagiu de pregătire la Călărași.

Din stafful tehnic coordonat de Radu Zarif fac parte și frații, Valentin Anghel Georgian Anghel, antrenori, de numele cărora se leagă performanțele obținute în ultimii ani, în plan intern și internațional, de tinerii pugiliști călărășeni. „La această întâlnire, la care a fost prezent și directorul CSM Călărași, Dumitru Chirilă, s-a discutat și despre posibilitatea organizării, într-un parteneriat cu federația, a unei competiții majore de box, la nivel juvenil, în municipiul nostru.

I-am asigurat pe micii pugiliști care bat la porțile afirmării de toată susținerea noastră și le-am promis că vom face tot ce ne stă în putință să găzduim aici, la Călărași, un loc ușor de reperat pe harta pugilistică a țării și nu numai și grație fostului arbitru internațional, regretatul Ioan Damian, un astfel de turneu de anvergură, mai ales că avem și antrenori apreciați care descoperă azi talente ce pot deveni mâine certitudini.” a declarat edilul Marius Dulce.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Partea pozitivă a bârfei. De ce ne place să bârfim

Cercetătorii spun că persoanele care bârfesc se simt mai bine și pot fi mai sănătoase decât cele care nu o fac. Blamată de mulți, bârfa sau „vorbitul pe la spate‟ este o formă de socializare pe care oamenii o practică. Cercetătorii au ajuns la concluzia că bârfa poate să aducă și beneficii la nivel psihologic.  În cadrul unui studiu, care a fost publicat în anul 2021, în revista „Current Biology‟, […]

today17 februarie 2023

0%