Administrație

Lucrările de construcție a pieței vor fi reluate

today20 septembrie 2022

Fundal

Primarul municipiului Călărași Marius Dulce anunță că lucrările Pieței Centrale vor fi reluate curând. „La începutul săptămânii, am semnat contractul privind Actualizarea PT “Lucrări de amenajare Piața Unirii (Piața Centrală), etapă necesară în cadrul procesului de finalizare a lucrărilor de execuţie a obiectivului mai sus-menţionat. Termenul de predare a proiectului tehnic este de 40 de zile din momentul semnării contractului. Odată elaborat acest document vom iniţia procedura de achiziţie a constructorului pentru realizarea restului de executat.”, a declarat primarul Marius Dulce, potrivit canalsud.ro.

În cursul lunii februarie 2022, proiectantul a sesizat Primăria în legătură cu unele neconformităţi legate de execuţie, solicitând efectuarea unei expertize. În consecinţă, am procedat la rezilierea contractuui încheiat cu executantul, SC Antrepriza Şantiere Construcţii Montaj Eurobild SRL. Expertiza tehnică a fost predată în luna iunie. Până în prezent, s-au efectuat lucrări de infrastructură şi suprastructură în valoare de 2,3 milioane lei (fără TVA).

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

O nouă caracteristică pe TikTok

TikTok tocmai a lansat o funcție care promite „o experiență creativă cu totul nouă” – dar oamenii s-au grăbit să se întrebe cât de nouă este cu adevărat. Caracteristica, numită TikTok Now, le cere utilizatorilor să facă o fotografie sau un videoclip de pe camerele din față și din spate ale telefonului lor într-un moment al zilei. Într-o postare pe blog, compania spune că acest lucru va permite utilizatorilor să […]

today20 septembrie 2022

0%