Administrație

Lucrările de modernizare a Parcului Victoria avansează

today24 august 2022

Fundal

Lucrările de modernizare a Parcului Victoria avansează. După ce au fost montate echipamentele de joacă, ieri a început turnarea startului de bază, urmând ca până la finele săptămânii să fie aplicat și stratul de tartan, informează primarul Marius Dulce.

Conform proiectului, lângă locul de joacă se vor amenaja și trei terenuri de sport din care unul va fi multifuncţional (baschet şi fotbal) iar celelalte două vor putea găzdui jocuri de tenis de câmp, respectiv tenis cu piciorul, toate fiind dotate cu gazon sintetic multisport.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Primăria Municipiului Călărași va efectua noi tratamente de combatere a țânțarilor

Primăria Municipiului Călărași anunţă că, în perioada 31 august – 2 septembrie 2022, va efectua pe domeniul public al municipiului tratamente terestre de combatere a țânțarilor adulți, respectiv tratamente de dezinfecție, în zonele cu risc de infestare. Tratamentele se vor efectua în intervalul orar 22:00 - 02:00, în funcție de condițiile atmosferice fiind posibilă prelungirea perioadei (fapt ce va fi comunicat ulterior). Substanțele active folosite sunt: Cipermetrin, Tetrametrin, Piperonil Butoxide, […]

today24 august 2022

0%