Administrație

Lucrările de reabilitare a Grădiniței nr. 4 “Step by Step” Călărași avansează, declară primarul Marius Dulce

today4 iulie 2023

Fundal

Primarul Marius Dulce monitorizează stadiul lucrărilor ce se desfășoară în cadrul proiectelor cu finanțare europeană.

Astfel, proiectul ”Reabilitarea infrastructurii educaționale pentru învățământ antepreșcolar și preșcolar – Grădinița nr. 4 “Step by Step” Călărași”, finanțat în cadrul POR 2014 – 2020, Axa Prioritară 4 – Sprijinirea Dezvoltării Urbane Durabile, a început să capete contur. Lucrările sunt în grafic și se vor finaliza până la finele acestui an, conform prevederilor contractuale. Investiția vizează, în esență, creșterea calității infrastructurii educaționale pentru învățământ preșcolar aferentă Grădiniței cu program prelungit nr. 4 „Step by Step” Călărași, în vederea asigurării accesului sporit la educație timpurie și sprijinirea participării parinților pe piața forței de muncă.

Cele două structuri care fac obiectul proiectului sunt: Grădinița cu program prelungit Step by Step, situată pe Aleea Centralei nr. 7. Aici avem în vedere construirea unei săli multifuncționale, realizarea de căi de circulație și amenajarea unui loc de joacă. Grădinița cu program normal nr. 4, situată pe Strada Stadionului nr. 27. Lucrările se referă la realizarea împrejmuirii, înlocuirea grupurilor sanitare și amenajarea unui loc de joacă. Valoarea totală a proiectului este 2.347.572,07 lei. Suma nerambursabilă solicitată: 2.300.620,65 lei, din care 1.955.527,55 lei din FEDR și 345.093,10 lei de la bugetul de stat.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Cele mai scumpe alimente din lume

Călătorind prin lume îți permite să încerci diferite alimente pe care altfel nu ai fi avut niciodată șansa să le consumi. Dacă ai niște bani în plus, poți chiar să încerci unele dintre cele mai scumpe alimente din lume. Mâncarea poate fi scumpă din mai multe motive. Unele mese sunt scumpe pentru că le fac bucătari de înaltă clasă. Indiferent de preț, încercarea alimentelor scumpe din când în când poate […]

today3 iulie 2023

0%