Administrație

Lucrările de reabilitare a străzii Viitor continuă

today3 mai 2023

Fundal

Lucrările de reabilitare a străzii Viitor continuă. Ieri s-a turnat și stratul de uzură pe ultimul tronson Str. 13 Decembrie – Str. Portului, în lungime de circa 580 de metri. Urmează apoi ridicarea la cotă a capacelor, montarea indicatoarelor rutiere și realizarea marcajelor.

“Sperăm să finalizăm acest obiectiv, important pentru derularea în condiții bune a traficului, în a doua jumătate a acestei luni”, a declarat primarul Marius Dulce. În 2021 și 2022 s-au executat lucrări similare de reabilitare și modernizare a străzilor Plevna și Rahova, creând astfel alternative pentru strada București și B-dul Republicii.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Ce impact are cafeaua asupra sănătății. Câte cafele sunt recomandate pe zi

Federaţia Europeană a Asociaţiilor Nutriţioniştilor a emis un raport, prezentat de Asociaţia Româna a Cafelei, în urma unui sondaj la care au participat 585 de nutriţionişti din 26 de ţări europene, inclusiv România. Aceştia au contact direct cu pacienții și oferă date noi despre gradul de conștientizare actual și atitudinile în ceea ce privește consumul de cafea din perspectivă medicală. Una dintre cele mai iubite băuturi în Europa este cafeaua […]

today2 mai 2023

0%