Administrație

Lucrările de reabilitare a străzii Zăvoiului se vor termina la sfârsitul lunii iunie

today4 mai 2023

Fundal

De la finele lunii martie, au fost demarate lucrările de reabilitare a străzii Zăvoiului, tronsonul cuprins între Str. Prel. Bucureşti şi Str. Macului, în lungime de 331 metri. Ieri a început şi turnarea stratului de asfalt pe carosabil.

Au fost reparate trotuarele, urmează ridicarea a cotă a căminelor (32 de bucăţi) şi realizarea marcajului rutier. “Lucrările, finanţate integral de la bugetul local, se vor finaliza până la 30 iunie. Anul trecut, am reabilitat, în zonă, strada Nufărului, tronsonul cuprins între Str. Prel. Bucureşti şi Str. Macului.”, a spus primarul Marius Dulce.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

Atenție! Se verifică sirenele de alarmare publică din municipiul Călărași

Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei Municipiului Călăraşi anunţă că astăzi, 4 mai 2023, între orele 10:00 – 16:00, se vor verifica toate sirenele de alarmare publică din municipiul Călărași. Membrii Serviciului pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Municipiului Călărași, împreună cu societatea care se ocupă cu mentenanță, vor verifica și vor remedia defecțiunile constatate la sirenele de alarmare publică. În cadrul acestei activități, se vor […]

today4 mai 2023

0%