Administrație

Lucrările din Centrul Vechi, verificate de primarul Marius Dulce

today22 iunie 2022

Fundal

Zilele acestea primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a verificat stadiul execuţiei lucrărilor din cadrul proiectului de modernizare a pietonalului din Centrul Vechi, proiect finanţat din fonduri europene.

„Se lucrează la sistemul de canalizare, la reţeaua electrică, la instalarea de cămine, fântâni. Am întâmpinat ceva probleme care, între timp, au fost remediate. Potrivit estimărilor noastre, vom reuşi să finalizăm acest obiectiv până în decembrie anul viitor. Până în acest moment, au fost executate următoarele tipuri de lucrări: desfaceri la carosabil, terasamente pentru carosabil şi spaţii verzi, construcţii jardiniere. Rezultatele aşteptate la finalul implementării proiectului sunt: Suprafaţa carosabilă: 785 mp, spaţii verzi: 7.255,9 mp, zone pietonale modernizate / extinse: 20.194,8 mp.”, a declarat primarul Marius Dulce.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Prințul William a lansat un mesaj special la aniversarea de 40 de ani

Ducele de Cambridge a lansat marți un mesaj personal în onoarea celei de-a 40 a aniversare. Pe contul oficial de Twitter al Palatului Kensington, Prințul William a mulțumit binevoitorilor regali pentru felicitările pe care le-a primit pentru ziua sa de naștere. El a scris: "Vă mulțumesc pentru toate mesajele de la mulți ani de astăzi! W." La începutul acestei luni, William s-a alăturat unui vânzător de ziare, în vârstă de […]

today22 iunie 2022

0%