Administrație

Lucrările din zona Navrom avansează

today3 martie 2023

Fundal

Lucrările derulate în cadrul proiectului „𝐑𝐞𝐠𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬𝐩𝐚𝐭̧𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐮𝐫𝐛𝐚𝐧 𝐝𝐢𝐧 𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥 𝐂𝐚̆𝐥𝐚̆𝐫𝐚𝐬̧𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐚𝐦𝐞𝐧𝐚𝐣𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬𝐩𝐚𝐭̧𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐯𝐞𝐫𝐳𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐳𝐨𝐧𝐚 𝐝𝐞 𝐯𝐞𝐬𝐭 𝐬̧𝐢 𝐚 𝐬𝐩𝐚𝐭̧𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐯𝐞𝐫𝐝𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐳𝐨𝐧𝐚 𝐝𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐢𝐭 𝐍𝐚𝐯𝐫𝐨𝐦” avansează. Au fost deja amenajate spaţiile de joacă pentru copii, montându-se o parte din ansamblurile de joacă cu tobogan, balansoare pe arc, leagăne, etc. În perimetrul din zona Vest va fi amenajat şi un skate park.

La finalul proiectului, călărăşenii vor beneficia de o nouă zonă de relaxare şi promenadă, însemnând peste 8 ha de spaţii verzi.În ceea ce priveşte proiectul complementar „𝐏𝐫𝐨𝐦𝐨𝐯𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐮𝐭𝐢𝐥𝐢𝐳𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐦𝐢𝐣𝐥𝐨𝐚𝐜𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐚𝐥𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭𝐢𝐯𝐞 𝐝𝐞 𝐦𝐨𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐬̧𝐢 𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐦𝐨𝐝𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚̆𝐭̧𝐢𝐢 𝐢̂𝐧 𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥 𝐂𝐚̆𝐥𝐚̆𝐫𝐚𝐬̧𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐚𝐦𝐞𝐧𝐚𝐣𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐮𝐧𝐞𝐢 𝐫𝐞𝐭̧𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐩𝐢𝐬𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐜𝐥𝐞𝐭𝐞”, lucrările sunt realizate în proporţie de peste 60%. Investiţia vizează amenajarea unei piste de biciclete în lungime totală de 3.176 metri, între capătul străzii Dropia şi strada Independenţei. Sunt două proiecte în valoare de peste 4 milioane de euro care vor contribui la modernizarea municipiului nostru, a declarat primarul Marius Dulce.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Această băutură are gustul diferit în funcție de țara în care o bei

Cu toate acestea, în afară de diferențele evidente dintre formate precum Diet, zero și Coca-Cola normală, dacă ați călătorit, probabil ați observat că această băutură răcoritoare are un gust ușor diferit în funcție de țara în care vă aflați. Principala diferență între Coca-Cola din alte țări și cea din Statele Unite este zahărul adăugat. Tipul de zahăr se poate schimba, dar și proporția de zahăr din diferitele formate de băuturi […]

today3 martie 2023

0%