Administrație

Lucrările la noua creșă din Cartierul de Tineri sunt în grafic, a anunțat primarul Marius Dulce

today17 octombrie 2023

Fundal

Lucrările la noua creșă din Cartierul de Tineri, finanțate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Compania Națională de Investiții, sunt în graficul de lucrări, a anunțat primarul Marius Dulce. Se vor înființa 70 de locuri pentru copii la creșa nouă.

Copiii din cele 7 grupe vor beneficia de săli de joacă, dormitoare, sală pentru festivităţi, bucătărie şi spălătorie proprie, cabinet medical, spaţii administrative şi o zonă de joacă generoasă, în aer liber. Creșa cu o valoare de peste 16 milioane de lei va fi dotată și cu panouri fotovoltaice pentru a asigura un aport de energie din surse regenerabile.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

10 alimente care pot provoca dureri de cap

Multe lucruri pot declanșa migrenele, inclusiv ceea ce mâncăm și bem. Potrivit Fundației pentru Cercetarea Migrenelor, alimentele care declanșează migrenă pot face acest lucru numai atunci când sunt combinate cu alți factori declanșatori. Dar această combinație este foarte individualizată, ceea ce face cercetarea dificilă. Nu există un declanșator universal de migrenă. Dar există câțiva factori declanșatori comuni care pot cauza sau contribui la episoade de migrenă la unii oameni. 1. […]

today17 octombrie 2023

0%