Administrație

Lucrările pe DJ306, la Socoalele, în comuna Dragoș Vodă, aproape de final

today28 septembrie 2023

Fundal

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a fost ieri să verifice, personal, lucrările pe DJ306, la Socoalele, în comuna Dragoș Vodă. Drumul este finalizat în proporție de 90 la sută, iar acesta a dat dispoziție să se accelereze ritmul lucrărilor, pentru a evita eventuale blocaje cauzate de intemperii viitoare.

„Sunt prezent oriunde Consiliul Județean are în derulare proiecte, pentru a mă asigura că acestea sunt făcute, cum am spus, în mod eficient și durabil. Infrastructura rutieră a județului Călărași este un bun comun indispensabil pentru dezvoltarea rapidă a tuturor sectoarelor economice și sociale.”, a declarat Vasile Iliuță.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Lansare de carte la Biblioteca Județeană Călărași

Biblioteca Județeană Călărași organizează un eveniment cultural inedit în spațiul călărășean, prilejuit de întâlnirea cu profesorul Constantin Mitră, istoric și filosof recunoscut ale cărui idei au fost apreciate de filosofi precum Constantin Noica și de membri ai Academiei Române cum ar fi Mircea Flonta, Alexandru Surdu sau Teodor Dima. Constantin Mitră a publicat volumele ”Gândirea filosofică între originar și temei”, ”Omul jignit- în ce se ține lumea când temeiurile cad […]

today28 septembrie 2023

0%