Administrație

Lucrările pe șantierul deschis pe strada București avansează

today10 iulie 2023

Fundal

Lucrările pe șantierul deschis pe strada București avansează. Se acționează în 4 puncte, a transmis primarul Marius Dulce. Pe tronsonul cuprins între B-dul Cuza Vodă și str. Eroilor, în lungime de 750 de metri, se lucrează la realizarea stratului superior de fundație și în cel mai scurt timp, în jurul datei de 15 iulie, se va turna și primul strat de asfalt. Pe str. Prel. București, o echipă a constructorului acționează pe tronsonul cuprins între Penny și B-dul Nicolae Titulescu, la modernizarea trotuarelor.

Se toarnă betonul după care se va trece la montarea pavelelor. Tot pe str. Prel București, tronsonul cuprins între Tenaris și str. Panduri se lucrează la înlocuirea bordurilor și reabilitarea trotuarelor. Pe segmentul cuprins între intersecția cu str. Grivița (La frână) și Varianta Nord se lucrează la turnarea asfaltului pe trotuar. „Avem un dialog constant cu constructorul care ne-a dat asigurări că va suplimenta numărul de muncitori astfel încât să ne încadrăm în termenii contractuali asumați”, a spus edilul municipiului.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

38 de elevi din Călărași vor primi timp de un an bursă de merit din partea Consiliului Județean și a societății Ecoaqua

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță a premiat 38 de elevi care au obținut medii de zece. Consiliul Județean Călărași prin Ecoaqua Călărași a oferit burse de merit pentru liceenii din municipiul nostru. Prin această primă acțiune se vor pune bazele unei inițiative menite să sprijine activitatea celor mai buni elevi cu rezultate deosebite. Liceenii din municipiul Călărași cu rezultate de excepție la școală, vor beneficia începând din acest an […]

today10 iulie 2023

0%