Administrație

Lucrările pe strada Rahova, terminate în proporție de 70%

today29 iunie 2022

Fundal

Lucrările de reparaţii ce se execută pe strada Rahova (în lungime de circa 1850 de metri), s-au realizat în proporţie de 70%. „După ce s-a turnat beton pe carosabil pentru uniformizarea suprafeţei, acum se lucrează la aplicarea primului strat de asfalt. Așa cum am mai spus, în fiecare an intenționăm să terminăm câte o stradă.

Am reabilitat Plevna, acum Rahova, urmează Viitor. Estimăm ca până la finele primei săptămâni din august să finalizăm lucrările de pe strada Rahova care va deveni extrem de importantă pentru fluidizarea circulaţiei, în contextul demarării în această vară a proiectului de modernizare a străzii Bucureşti.”, a declarat primarul Marius Dulce.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Va fi construită o creșă în Cartierul de Tineri. A fost predat amplasamentul

Ieri, în prezenţa reprezentanţilor CNI, s-a semnat procesul verbal de predare – primire, faza preliminară, a amplasamentului pentru „Proiect Tip – Construire şi dotare creşă medie (capacitate 70 copii) în Cartier Tineri, Prel. Sloboziei, Nr. 70B, Municipiul Călăraşi, judeţul Călăraşi”. Urmează elaborarea documentaţiilor tehnice aferente investiţiei, urmată de execuţia propriu – zisă a lucrării. Unitatea de învăţământ va beneficia de săli de joacă, dormitoare, sală pentru festivităţi, bucătărie şi spălătorie […]

today29 iunie 2022

0%