Administrație

Lucrările pentru reabilitarea Colegiului Agricol se derulează conform graficului, a anunțat primarul Marius Dulce

today23 iunie 2023

Fundal

Lucrările în cadrul proiectului ”Modernizarea, reabilitarea și echiparea Colegiului Agricol Sandu Aldea”, finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020, Axa Prioritară 4.5, destinată învățământului liceal tehnologic, se derulează conform graficului. Proiectul, a cărui valoare eligibilă se ridică la suma de 2,5 milioane lei, își propune să contribuie la asigurarea accesului la un proces educațional de calitate și la un mediu cât mai bun pentru desfășurarea activității elevilor și cadrelor didactice. Se lucrează acum la amenajarea unei sere din structură metalică și folie PVC, pe o supafață de 504 mp, ce va fi utilizată de către elevi în scop educațional.

S-a realizat lărgirea aleii dintre carosabilul intern și corpul C2 pentru asigurarea accesului autovehiculelor utilitare, în caz de situații de urgență, urmând să se traseze marcajele pe platformele existente pentru asigurarea unui spațiu destinat instrucțiilor interne, necesare unității de învățământ privind utilizarea. Proiectul prevede și achiziționarea de echipamente în vederea dotării atelierului de agricultură respectiv a atelierului de mecanică și lăcătușerie cu diverse instrumente și unelte/scule pentru desfășurarea orelor de practică.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

1.000 de porții de borș de pește se vor servi la Festivalul Dunării

Luna aceasta, regele fluviilor europene este în centrul atenției, motiv pentru care se va sărbători Ziua Dunării. Deși aceasta se celebrează, anual, la data de 29 iunie, Primăria Călărași a hotărât, împreună cu Asociația MaiMultVerde, să o aniverseze mâine, 24 iunie, în cadrul Festivalului Dunării. Primăria este partenera primei ediții a acestui festival, așa că cei care vor participa vor lua lua parte la activități inedite în natură și vor […]

today23 iunie 2023

0%