Administrație

Lucrătorii Primăriei Călărași intervin în urma pagubelor produse de vijelii

today7 august 2023

Fundal

Călărașiul s-a aflat, ieri, sub incidența unui cod roșu de vijelii puternice, cu rafale de peste 90 km/h, grindină de dimensiuni mari și mici, averse torențiale cuprinse între 25 și 30 de l/mp și descărcări electrice. În urma fenomenelor meteorologice severe, în tot orașul au fost înregistrate mai multe pagube, la care au intervenit două echipaje ale Serviciului Public Pavaje Spații Verzi (SPPSV), din cadrul Primăriei Municipiului Călărași.

Angajații SPPSV s-au mobilizat, rapid, și au îndepărtat mai mulți copaci și crengi care au căzut pe carosabil. Degajarea arborilor și a crengilor din zonele carosabile este prioritară și continuă și la această oră. Au fost avariate și câteva mașini, canapele și pergole.

Echipajele SPPSV au acționat cu o nacelă, trei camionete și un buldoexcavator. Intervențiile pentru ridicarea crengilor vor continua și astăzi în celelalte zone ale municipiului.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Dua Lipa este dată în judecată pentru utilizarea unei înregistrări din hitul ei, Levitating

Producătorul muzical Bosko Kante a inițiat acțiuni legale împotriva vedetei pop, susținând că a folosit o înregistrare făcută cu talk box-ul lui în remixuri ale cântecului ei. Acțiunea în justiție a fost depusă la Los Angeles, Kante considerând că are dreptul la un profit de peste 20 de milioane de dolari din succesul Levitating. Potrivit Reuters, acțiunea susține că Dua a avut permisiunea de a folosi caseta de discuții pe […]

today7 august 2023

0%