Life

Lucruri pe care le fac bărbații, iar partenerelor nu le plac

today17 mai 2023

Fundal

Să recunoaștem, bărbații fac o mulțime de lucruri care le enervează pe femei. Începând cu a fi îngâmfat, dependent de control, excesiv de gelos și lista poate continua. Aflați câteva dintre lucrurile pe care le faceți, iar partenerei nu îi plac.

Lipsa de validare din partea partenerului. Femeile apreciază când sunt ascultate și urăsc când le sunt respinse sentimentele.

Îi ceri adesea partenerei de viață să zâmbească? Evită să o mai faci! Respondentele au spus că urăsc când bărbații le cer să facă asta și au caracterizat acest gest, precum unul „lipsit de respect și empatie‟.

Femeile se pot enerva rapid când vine vorba despre generalizare, în special când le spui că „toate gândesc la fel‟ sau că „se comportă la fel‟. Fiecare are o experiență diferită de viață, motiv pentru care nu este indicat să faci acest lucru.

Comportamentul nepoliticos al bărbaților se clasează pe locul 7. Pentru multe femei, lipsa de amabilitate, precum și prea multă încredere în sine pot fi deranjante.

Femeile urăsc când li se cere să nu exprime ceea ce gândesc cu adevărat și să își echilibreze nevoile în funcție de așteptările celorlalți. Poate să devină frustrant, în special în relația cu partenerul de viață.

Încă o dată diferența de gen le supără! Însă de această dată le enervează când li se spune să nu experimenteze lucruri unde bărbații sunt „campioni‟, precum fotbal sau jocuri online.

Femeile nu suportă când li se spune „să se calmeze‟ în situațiile limită. Ele se confruntă adesea cu acest răspuns când își exprimă o idee sau o emoție și simt nevoia să fie ascultate.

sursă foto:confidentman.net

 

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Poliția a ajuns acasă la Lady Gaga. Cineva a pătruns pe proprietatea ei

TMZ a raportat că vedeta în vârstă de 37 de ani a chemat poliția după ce un bărbat neidentificat a apărut în casa ei din Malibu, lăsând un buchet de flori la capătul aleii. Se pare că bărbatul a ajuns înainte de a fi oprit de echipa de securitate. TMZ a clarificat că Gaga se afla acasă în momentul incidentului, dar nu a avut niciun contact cu bărbatul care a […]

today17 mai 2023

0%