Life

Lucruri pe care trebuie să le știi dacă vrei să călătorești în Dubai

today1 septembrie 2023

Fundal

Dubai este considerat de unii drept Las Vegas-ul Orientului Mijlociu – cu hoteluri de lux, divertisment și cumpărături de lux. Poate fi locul de joacă al celor bogați, dar este posibil să îl vizitezi și cu buget redus.

Lucruri importante de știut înainte de a vizita Dubai

Emiratele Arabe Unite ocupă locul 131 în topul călătoriilor. Înainte de a vizita Dubai este important să vă familiarizați cu ceea ce este și ce nu este potrivit, pentru a evita jignirea cuiva sau să încalci din neatenție legea.

Verificați-vă rețetele medicale. Există o politică strictă, cu toleranță zero la medicamente, care se poate extinde la o serie de medicamente eliberate pe bază de rețetă. Asigurați-vă că verificați site-ul web oficial al Emiratelor Arabe Unite pentru a vedea ce medicamente sunt permise.

Evitați afecțiunea publică. Manifestările publice de afecțiune, inclusiv ținerea de mână și sărutările, sunt considerate jignitoare și ar putea duce la arestare.

Cohabitarea cuplurilor necăsătorite este ilegală în Dubai. Și acest lucru este valabil și pentru camerele de hotel, așa că ar trebui să țineți cont de acest lucru atunci când decideți rezervarea camerei.

Îmbrăcați-vă conservator în spațiile publice. La plaje și stațiuni este bine să purtați costume de baie și pantaloni scurți etc., totuși, cel mai bine este să țineți umerii și genunchii acoperiți atunci când vă aflați în spațiile publice.

Evitați înjurăturile în public. Înjurăturile, certurile și luptele în spațiile publice sunt infracțiuni care te-ar putea face să ai probleme cu legea.

Să nu fii beat în spațiile publice. Este ilegal să bei în public sau să fii beat în public, așa că, dacă ai avut o seară plină, bucurându-te de cluburi și baruri, odată ce ai terminat, asigură-te că iei un taxi direct înapoi la hotel.

Nu fotografiați oameni fără permisiune. Fotografierea oamenilor, în special femeilor și copiilor, fără permisiune este ilegală. Fotografierea clădirilor guvernamentale și militare este, de asemenea, interzisă.

Respectați regulile Ramadanului. În timpul lunii sfinte a Ramadanului, musulmanii postesc din zori până la apus. Dacă vizitați în această perioadă, este important să știți că mâncatul, băutul și fumatul sunt strict interzise în timpul zilei. Este permis să luați masa în camera dvs. de hotel sau în restaurantele în care există zone desemnate protejate.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

7 alimente care pot dăuna dinților

„Ești ceea ce mănânci” este valabil mai ales când vine vorba de dinții și gingiile tale. Nu trebuie să eviți complet zahărul pentru a avea gingii și dinți mai sănătoși, dar unele alimente sunt mai rele decât altele. 1. Jeleuri Nu este surprinzător că dulciurile sunt dăunătoare pentru dinți, dar cele care se lipesc de dinți pot fi deosebit de dăunătoare. Acest lucru permite bacteriilor din placă să se hrănească […]

today1 septembrie 2023

0%