Life

Madonna le mulțumește copiilor pentru sprijinul acordat cât a fost spitalizată

today31 iulie 2023

Fundal

Madonna a scris un omagiu emoționant copiilor ei, în timp ce a reflectat la o lună după spitalizarea ei pentru o infecție bacteriană.

Dragostea din partea familiei și a prietenilor este cel mai bun medicament”, a scris cântăreața, în vârstă de 64 de ani, pe Instagram, alături de un colaj cu fotografii cu fiul ei David Banda și fiica Lourdes.

Ca mamă, poți să fii cu adevărat prinsă de nevoile copiilor tăi și de dăruirea aparent nesfârșită”, a continuat ea, adăugând că copiii ei „au ajutat-o cu adevărat.”

Le-am văzut o latură pe care nu o mai văzusem până acum. A făcut toată diferența.”

Starul pop are șase copii: Lourdes, 26 de ani, Rocco, 22 de ani, David, 17 ani, Mercy, 17 ani și gemenele Stella și Estere, 10 ani.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

5 semne zodiacale obsedate de putere

Cu toții vrem să fim puternici și să putem cuceri lumea într-o zi. Micile noastre ciudățenii și trăsături de personalitate ne fac ceea ce suntem. Iar puterea este ceva care vine din determinare, autoritate și sensibilitate. Leu Leii sunt lideri născuți. Oamenii din acest semn nu pot fi îmblânziți. Sunt feroce și știu exact cum să facă lumea să danseze la comanda lor. De asemenea, sunt foarte populari datorită abilităților […]

today31 iulie 2023

0%