Life

Madonna organizează un turneu pentru a marca 40 de ani de carieră muzicală

today18 ianuarie 2023

Fundal

Regina pop a anunțat că va începe turneul „Celebration” la sfârșitul acestui an, în onoarea a 40 de ani de la cariera ei muzicală.

Călătoria globală de 35 de orașe, cu invitatul special Bob the Drag Queen, va începe în America de Nord pe 15 iulie la Rogers Arena din Vancouver, cu opriri la United Center din Chicago, Madison Square Garden din New York, Miami-Dade Arena din Miami, Los Arena Crypto.com din Angeles și multe altele. Acesta va ajunge în Europa pe 14 octombrie, înainte de a se încheia pe 1 decembrie.

Lista completă a datelor și informațiile despre bilete sunt disponibile pe site-ul oficial al Madonna. Câștigătoarea Grammy, în vârstă de 64 de ani, urmează să interpreteze cele mai mari hituri ale ei de la debutul ei omonim din 1983, prin albumul ei din 2019, „Madame X”.

Sunt încântată să explorez cât mai multe cântece posibil, în speranța de a oferi fanilor mei spectacolul pe care l-au așteptat”, a spus ea într-o declarație pentru Page Six.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Taylor Swift și-a depășit propriul record. „Anti-Hero” a devenit oficial cel mai recunoscut single al artistei

„Anti-Hero” a devenit oficial cel mai recunoscut single al lui Taylor Swift: a petrecut opt săptămâni neconsecutive în fruntea Billboard Hot 100. Astfel și-a depășit propriul record de șapte săptămâni de la piesa „Blank Space”. „Ce naiba, vă iubesc, băieți”, le-a scris Swift fanilor într-un mesaj pe rețelele de socializare, postând știrile Billboard despre ea că și-a doborât recordul personal în Top 100. Ea a adăugat „PS – Am ascultat […]

today18 ianuarie 2023

0%