Life

Madonna s-a despărțit de iubitul ei în vârstă de 28 de ani, după patru ani petrecuți împreună

today27 aprilie 2022

Fundal

Madonna a renunțat la mult mai tânărul ei iubit Ahlamalik Williams. Regina pop, în vârstă de 63 de ani, a fost într-o relație cu dansatorul ei Williams, în vârstă de 28 de ani, timp de aproape patru ani.

Făcând aluzie la despărțire prin intermediul paginii ei de Instagram, Madonna a împărtășit un citat care spunea: „Karma a spus: când cineva din viața ta nu este potrivit pentru tine… Dumnezeu îl va folosi în mod continuu pentru a te răni până când vei deveni puternic. Suficient pentru a-l lăsa să plece.”

Cu toate acestea, nu diferența de vârstă de 35 de ani dintre Madge și dansator a cauzat probleme, potrivit informațiilor, deoarece se spune că fostul cuplu ar început să aibă probleme în timpul pandemiei, a declarat o sursă pentru The Sun.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Regina mănâncă banane într-un mod neobișnuit. Aceasta are propriul stil de a le curăța

Un expert în etichetă a împărtășit modul foarte neobișnuit în care Regina mănâncă banane și are și ea propria metodă de a le curăța. Darren McGrady, fostul bucătar al familiei regale care a lucrat pentru Majestatea Sa înainte de a lucra pentru Prințesa Diana la Palatul Kensington, a povestit. Acesta spune că regina mănâncă bananele folosind un cuțit și o furculiță. Regina taie partea de jos și cea de sus. […]

today27 aprilie 2022

0%