Life

Madonna și Sickick au lansat „Frozen on Fire”

today23 mai 2022

Fundal

Madonna și Sickick au lansat o nouă interpretare a clasicului ei „Frozen” din 1998, numit acum „Frozen on Fire”. La fel ca și remake-ul original al lui Sickick din „Frozen”, această nouă versiune reinventează complet piesa iubită. Cântând alături de Sickick, Madonna oferă un nou vers care ridică imnul nemuritor al clubului la noi culmi.

Aceasta este a patra iterație a „Frozen” care apare de când Sickick a reinventat prima dată melodia pe TikTok în 2021, ceea ce a dus la un succes viral masiv. În martie, a fost lansat un remix emoționant al piesei cu cântărețul nigerian Fireboy DML, urmat, o lună mai târziu, de o versiune cu 070 Shake din New Jersey.

Fiecare și-a oferit propria interpretare specifică, bazându-se pe producția uluitoare a lui Sickick. „Eram geloasă că toți ceilalți cântau pe piesa mea”, spune Madonna. „Am vrut să le reamintesc oamenilor că eu am scris acest cântec.”

Până acum, colaborarea virală dintre Madonna și Sickick a strâns peste 125 de milioane de vizualizări la nivel global și a creat coloana sonoră pentru aproape 1 milion de videoclipuri TikTok, un număr care va continua să explodeze cu această nouă interpretare.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Ce vedete și-au început cariera pe platourile de filmare din videoclipuri

Poate că nu știai până acum că unele dintre celebrități și-au început cariera pe platourile de filmare ale unor videoclipuri muzicale. 1. Jennifer Lopez Jennifer Lopez a apărut în 1993 în piesa lui Janet Jackson, That’s the Way Love Goes. La vremea respectivă, artista lucra ca dansatoare și avea deja câteva apariții în serialul In Living Color. Janet Jackson a declarat ulterior că Jennifer Lopez ar fi trebuit să cânte […]

today23 mai 2022

0%