Administrație

Mai multe containere conforme cu normativele europene au fost amplasate pe strada Bărăganului

today11 ianuarie 2023

Fundal

La finele anului trecut, Primăria Municipiului Călăraşi a achiziţionat 8 containere conforme cu normativele europene şi internaţionale aplicabile pentru colectarea selectivă a deşeurilor (2 pentru deşeuri menajere, 2 pentru hârtie şi carton, 2 pentru plastic şi metal, respectiv 2 pentru sticlă). 6 dintre ele au fost deja amplasate pe strada Bărăganului, în zona blocurilor 10 Nivele.

„Cu toţii ne dorim un oraş mai curat, mai frumos, demn de un municipiu reşedinţă de judeţ. Investiţia vizează creşterea gradului de colectare a deşurilor reciclabile, diminuarea cantităţii de deşeuri neconforme, păstrarea unui aspect salubru al domeniului public. Din acest motiv, în acest an, împreună cu operatorul de salubritate REBU, dorim să intensificăm în această direcţie, acţiunile de conştientizare şi informare privind colectarea selectivă.”, a declarat primarul Marius Dulce.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Primarul Marius Dulce va monitoriza săptămânal șantierele deschise în municipiul Călărași

Anul 2023 este decisiv pentru implementarea cu succes a proiectelor europene finanţate, cu precădere, prin POR 2014 – 2021, a anunțat primarul Marius Dulce. „Promenada, Pietonalul, strada Bucureşti, reabilitările termice ale unor unităţi şcolare, Regenerarea spaţiului urban în zona vest a oraşului sunt doar câteva obiective majore pe care trebuie să le finalizăm în acest an. În acest sens, din dorinţa de a urgenta lucrările, am avut astăzi o primă […]

today10 ianuarie 2023

0%