Administrație

Mai multe stații de autobuz de pe strada București au fost relocate pe Bulevardul Republicii

today2 august 2023

Fundal

Începând de astăzi, 2 august, transportul public de călători, de pe strada București, se va desfășura, temporar, pe durata lucrărilor de modernizare din cadrul proiectului european aflat în implementare, pe B-dul Republicii.

Astfel, stațiile de autobuz se vor reloca după cum urmează: stația situată vizavi de fostul sediu Asirom va fi relocată pe Bulevardul Republicii, la intersecția cu str. Sloboziei (zona Bălan); stația de pe str. București, aflată la intersecția cu str. Portului va fi relocată pe Bulevardul Republicii, la intersecția cu str. Portului, în zona Penny 3; stația Parc Aurora va fi relocată pe Bulevardul Republicii, la intersecția cu str. I.L. Caragiale; stația de pe str. București (cartier Ceremag) va fi relocată pe Bulevardul Republicii, la intersecția cu str. București.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Karol G anunță un album surpriză

„Mañana Será Bonito (Sezonul Bichota)” de Karol G va fi disponibil pe toate platformele de streaming începând cu 11 august. Karol G sărbătorește lansarea primului ei turneu pe stadion în Statele Unite cu lansarea unui nou album surpriză intitulat „Mañana Será Bonito (Sezonul Bichota)”, care urmează să sosească pe platformele de streaming în aceeași zi în care drumul ei începe pe 11 august. Știrile despre „Sezonul Bichota” au fost dezvăluite […]

today1 august 2023

0%