Actual

Mâine începe Hora Mare

today11 august 2023

Fundal

Mâine începe Hora Mare. Festivalul Internațional de Folclor se desfășoară în perioada 12  – 16 august. Spectatorii sunt așteptați pe Stadionul Ion Comșa, începând cu ora 19.00. Intrarea este liberă. Pe 12 august va avea loc parada portului popular, în zona Orizont.

La această ediție vor fi prezente ansambluri din Turcia, Georgia, Irak și Mexic dar și artiștii – Ovidiu Homorodean și formația Rapsodia din Arad-12 august, Georgiana Lobonț pe 13 august, Surorile Osoianu-14 august, Marian Haiducul, Maria Buză și taraful- pe 15 august, Lupii lui Calancea, în ultima zi, pe 16 august.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Informații uimitoare despre câini pe care probabil nu le știai

Crezi că știi tot despre câini? Mai gândește-te! Consultă aceste informații interesante pe care poate nu le-ai auzit niciodată: 1. Câinii au simțul timpului. S-a dovedit că ei știu diferența dintre o oră și cinci. Dacă sunt condiționate, ei pot prezice evenimente viitoare, cum ar fi timpul obișnuit de plimbare. 2. Câinele tău este la fel de inteligent ca un copil de doi ani! Te-ai întrebat vreodată de ce copiii […]

today11 august 2023

0%