Life

Maluma a postat o poză cu Regina Elisabeta, lăsându-i uimiți pe fani

today21 martie 2022

Fundal

Cântărețul columbian Maluma și-a uimit fanii după ce a publicat o poză pe rețelele de socializare.

Cântărețul în vârstă de 28 de ani a distribuit un colaj adorabil pe Instagram, cu el și cu Regina Elisabeta. În fotografie, regina poate fi văzută zâmbind în timp ce poartă o eșarfă superbă. Pe de altă parte, Maluma este văzut purtând o eșarfă asemănătoare cu ochelari mari de protecție.

Cântărețul a aliniat imaginea în așa fel încât să pare că amândoi se uită unul la celălalt. Maluma a subtitrat „Who Wore It Better”, în timp ce a comparat aspectul. În cel mai scurt timp, fanii au scris nenumărate comentarii și au dat emoji-uri cu inimă.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Neobișnuit

A apărut berea artizanală albastră. Noul sortiment de bere este la mare căutare în Franța

De la brânza ”albastră” la ”berea albastră”, francezii dau dovadă de multă creativitate, inovație și, nu în ultimul rând, se bazează pe curiozitatea consumatorilor. Un berar francez a început să folosească alge marine care deţin un pigment natural pentru a transforma berea sa artizanală într-un sortiment de culoare albastră. Line, bere artizanală albastră made in France Brandul "Line" reprezintă un joint-venture între o firmă ce doreşte să popularizeze folosirea algelor […]

today21 martie 2022

0%