Life

Maluma recreează fotografia emblematică a lui Julio Iglesias, într-un avion de lux

today6 aprilie 2022

Fundal

Maluma merge într-un turneu în Europa cu Papi Juancho World Tour. Cântărețul și actorul columbian a recreat fotografia emblematică cu avionul privat a lui Julio Iglesias ca un omagiu adus uneia dintre cele mai legendare vedete europene.

Mai întâi, a fost Elisabeta a II-a, iar acum este Julio Iglesias. Tânărul de 28 de ani, originar din Medellín, a folosit rețelele de socializare pentru a-și arăta interpretarea modernă a unuia dintre clasici. „Mulțumim celor mai mari pentru inspirație!” a scris cântărețul columbian pe rețelele de socializare, dezvăluind marea sa admirație pentru cântărețul, compozitorul și fostul fotbalist profesionist spaniol.

Pentru clipă, Maluma a pozat în avionul său privat, ținând în mână un pahar și o sticlă de vin roșu. Poza a inclus și o găleată de pui prăjit.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Băieții BTS sunt forţați să intre în pauză pentru 2 ani. Vor merge în armată

Fanii BTS vor trebui să se lipsească de starurile lor preferate, deoarece cei şapte Bangtan Boys vor trebui să meargă în armată, potrivit infomusic.ro. Coreea de Sud are serviciu militar obligatoriu, iar artiştii vor trebui să servească 18 luni, mai ales pe fondul tensiunii între Coreea de Nord şi cea de Sud. Armata uriaşă de milioane de fani BTS a pus presiune pe autorităţi să facă o excepţie, iar o […]

today6 aprilie 2022

0%