Life

Marc Anthony și Maluma vor cânta la Premiile Lo Nuestro 2023

today17 februarie 2023

Fundal

Univision a confirmat lista finală pentru cea de-a 35-a ediție a Premiilor LO NUESTRO, cea mai longevivă emisiune de premii pentru muzică latină din SUA. Se preconizează că seara de 23 februarie va fi plină de aromă latino.

Marc Anthony și prietenul său, superstarul columbian Maluma, vor urca pe scena PREMIO LO NUESTRO pentru a interpreta cel mai recent hit de salsa al lor, La Fórmula. Anul acesta, Maluma are 8 nominalizări, iar Marc Anthony este candidat pentru 4 recunoașteri, inclusiv „Artistul tropical al anului”. Ceremonia de premiere va avea loc în Miami-Dade Arena pe 23 februarie și va fi transmisă în direct pe Univision.

Pe lângă concertele cu Marc Anthony și Maluma, Univision a mai confirmat câțiva interpreți pentru această seară incitantă latină.

Actori și cântăreți precum Alan Estrada, Isabella Castillo și Valentina din viitorul film LA USURPADORA, THE MUSICAL, o repovestire a telenovelei iconice (care va avea premiera în cinematografe pe 7 aprilie). Ei vor interpreta un amestec de hituri din anii 90 precum Mi Tierra, Bidi Bidi Bom Bom, Vuelve și Cosas Del Amor.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Divers

Ce beneficii are ghimbirul pentru sănătate

Desi nu este foarte des consumat, ghimbirul are numeroase proprietăți si beneficii asupra sănătății organismului, multe dintre acestea chiar demonstrate prin studii si cercetări. Printre cele mai cunoscute sunt întărirea sistemului imunitar, luptă impotriva diverselor bacterii si chiar la intensificarea metabolismului. Ghimbirul are denumirea oficial de "Zingiber officinale" si este o plantă originală din padurile tropicale din Sudul Asiei. Acesta are o lungă istorie, fiind folosit de foarte mulți ani […]

today17 februarie 2023

0%