Actual

Mare nebunie la Cinema 3D din Călărași din cauza filmului Barbie

today28 iulie 2023

Fundal

Mare nebunie la Cinema 3D din Călărași din cauza filmului Barbie. Acesta este difuzat în perioada 25 – 27 iulie, ora: 17.00, însă biletele deja s-au epuizat. Cei care nu au reușit să prindă un bilet, mai au o șansă săptămâna viitoare, în perioada 1 – 3 august, tot la ora: 17.00.

Să trăiești în Barbie Land înseamnă să fii o ființă perfectă într-un mediu perfect. Asta dacă nu ai o criză existențială… sau dacă nu cumva ești un Ken. Margot Robbie este Barbie, iar Ryan Gosling este Ken în filmul live action despre cea mai iubită păpușă din istorie. Prețul unui bilet la film este 18 lei pentru adulți și 12 pentru copii.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Studiu: Ce trăsătură de fizic iese în evidență la un bărbat

Potrivit unui studiu realizat recent, femeile sunt atrase, în mod special, de bărbaţii care sunt înzestraţi cu o anumită trăsătură fizică. În studiul realizat în Regatul Unit, specialiştii au folosit fotografii cu persoane de sex masculin şi feminin, aflate pe paginile lor de socializare. Apoi, cu ajutorul unui soft, ei au schimbat culoarea naturală a ochilor în: albastru, verde, căprui și negru pentru a afla care este cea mai iubită […]

today27 iulie 2023

0%