Administrație

Marius Dulce, prezent astăzi pe şantierul deschis pe strada Bucureşti şi respectiv str. Prel. Bucureşti

today7 iunie 2023

Fundal

Astăzi, primarul Marius Dulce a fost prezent pe şantierul deschis pe strada Bucureşti şi respectiv str. Prel. Bucureşti, care face obiectul unui proiect cu finanţare europeană, discutând cu reprezentanţii constructorului despre stadiul lucrărilor.

Se lucrează intens la montarea pavelelor pe tronsonul cuprins între Panduri şi Belşugului iar pe strada Bucureşti între B-dul Cuza Vodă şi str. Gheorghe Lazăr pentru pregătirea terenului în vederea aplicării stratului de piatră, ultimul dinaintea asfaltării.

Pe tronsonul cuprins între str. Griviţa (La frână) şi str. Varianta Nord se curăţă carosabilul în vederea turnării, zilele acestea, a primului strat de asfalt, a menționat edilul municipiului.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Biblioteca Județeană Călărași dă startul înscrierilor pentru cursurile organizate în Laboratorul Smart

Biblioteca Județeană Călărași dă startul înscrierilor pentru cursurile organizate în Laboratorul Smart. Înscrierile se vor face în limita locurilor disponibile. SmartLab Călărași este un proiect inițiat de Consiliul Judetean Calarasi, realizat cu sprijinul Asociaţiei INACO – Iniţiativa pentru Competitivitate și derulat de Biblioteca Județeană Călărași. Ca și până acum, se vor forma 2 grupe de curs, fiecare grupă va fi formată din maxim 15 persoane, cu vârstele între 10-14 ani. […]

today7 iunie 2023

0%