Life

Megan Fox a renunțat la inelul de logodnă pe fondul dramei cu MGK

today14 martie 2023

Fundal

Megan Fox a renunțat la inelul de logodnă pentru o seară singură, pe fondul dramei cu logodnicul ei Machine Gun Kelly. Actrița, în vârstă de 36 de ani, a pozat pentru fotograful Cibelle Levi, la evenimentul Vanity Fair de la Oscar, duminică seara, la Los Angeles.

Fox a uimit într-o rochie Miss Sohee, combinată cu bijuterii strălucitoare de la Mouwad, stilată de Maeve Reilly. O sursă a spus în exclusivitate pentru Page Six că Fox – care a debutat cu o nouă culoare roșie a părului – părea să se distreze la petrecere, cântând și servind băuturi alcoolice.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Bad Bunny, Becky G și Daddy Yankee în topul celor mai nominalizați la Latin American Music Awards 2023

TelevisaUnivision a dezvăluit lista completă a nominalizaților la Latin American Music Awards, Bad Bunny conduce lista cu 11 nominalizări, urmat de Becky G și Daddy Yankee cu nouă fiecare. Marele spectacol va avea loc la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas pe 20 aprilie. Emisiunea îl va onora, de asemenea,pe cântărețul și compozitorul columbian Carlos Vives și campionul muzicii ranchera Pepe Aguilar în timpul celei de-a opta iterații a […]

today14 martie 2023

0%