Life

Meghan Markle și Prințul Harry își păstrează casa din Marea Britanie

today31 mai 2022

Fundal

Înainte de sosirea lor în Marea Britanie, săptămâna aceasta, s-a aflat că Prințul Harry și Meghan Markle au prelungit contractul de închiriere pentru Frogmore Cottage pentru încă un an.

Hello Magazine informează că Ducele și Ducesa de Sussex urmează să păstreze casa lor cu cinci dormitoare, fapt care sugerează planuri pentru mai multe vizite în Marea Britanie în viitor. Verișoara lui Harry, Prințesa Eugenie și soțul ei Jack Brooksbank au locuit la Frogmore în ultimii doi ani, dar cuplul a eliberat recent proprietatea, astfel încât familia Sussex să poată rămâne acolo în timpul sărbătoririi Jubileului de platină al Reginei.

Prințul Harry, 37 de ani, și Meghan, 40 de ani, care au renunțat la titlurile regale când s-au mutat în California în martie 2020, locuiesc acum permanent în conacul lor Montecito, de 11 milioane de lire sterline. Frogmore Cottage a suferit lucrări ample de renovare în 2019, înainte ca Harry și Meghan să se mute inițial, transformând proprietatea de gradul II din apartamente separate într-o casă unifamilială.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Primarul Marius Dulce nu a renunțat la ideea de a face un parc industrial în Călărași

Autoritățile locale și județene ale Călărașiului se gândesc la construirea unui parc industrial, în municipiu. Primarul orașului, Marius Dulce, a declarat, în cadrul conferinței de presă, derulată la sediul PSD, în data de 26 mai a.c., că a purtat discuții, în acest sens, cu președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță, și că cei doi nu au renunțat la această idee. Edilul a precizat că zona favorabilă pentru construirea parcului industrial ar […]

today30 mai 2022

0%