Administrație

Membrii Legio Phoenix MC au închis sezonul 2023

today23 octombrie 2023

Fundal

Sâmbătă, 21 octombrie, membrii Legio Phoenix MC au închis sezonul 2023 într-o atmosferă dominată de mulți cai putere, la Ivănești. În urma succesului festivalului Danubius MotorFest, autoritățile județene au ținut să poarte un dialog cu reprezentații clubului Legio Phoenix MC pentru o posibilă organizare a celei de-a doua ediții.

După o scurtă plimbare cu bijuteriile pe două roți, motocicliștii au făcut o oprire la Ivănești, acolo unde, pentru câteva minute, motoarele au fost turate la maxim. Vasile Iliuță, președintele Consiliul Județean Călărași, a declarat, în exclusivitate pentru Canal SUD, că în anul 2024 se va organiza cea de-a doua ediție a Festivalului Danubius MotorFest.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Zodii care urăsc sărbătorile

În timp ce majoritatea oamenilor au tendința de a se bucura de sezonul sărbătorilor, cu râsete și dragoste, unii oameni ar dori să evite acest sezon cu orice preț. Unii, s-ar putea să nu aibă o legătură puternică cu familia lor, așa că sezonul sărbătorilor aduce gânduri și sentimente negative despre cei dragi. Berbec Deoarece unui Berbec îi place să lucreze atât de mult, urăște perioada liberă de stat acasă. […]

today23 octombrie 2023

0%