Life

Memoriile lui Britney Spears sunt gata, dar lansarea va întârzia

today3 august 2022

Fundal

S-a realizat!”, a spus Britney Spears, cântăreața, care poate acum să adauge titlul de autoare în CV-ul ei. Așa cum a fost raportat pe scară largă la începutul acestui an, Spears, odată eliberată din tutela tatălui ei, a semnat un acord cu Simon & Schuster despre care se crede că valorează 15 milioane de dolari.

Drepturile pentru memoriile și gândurile ei au pus-o la egalitate cu înțelegerea negociată pentru Bill Clinton. În ciuda programului ei încărcat, se spune că totul a fost spus, iar cartea este completă. Există, totuși, o problemă, potrivit TMZ: lanțul de aprovizionare.

Sursele publicației spun că manuscrisul este terminat, iar editorul spera la o dată de lansare în ianuarie. Cu toate acestea, deficitul de hârtie care a afectat industria, îi dă probleme de cap lui Britney.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

A fost inaugurat noul Centru SERA pentru copiii cu Sindrom Down și spectru autist

420.000 de euro este valoarea obiectivului Centrului SERA pentru copiii cu Sindrom Down și spectru autist. „Astăzi am inaugurat 500 mp de investiție, contribuţia Consiliului Judeţean fiind de 63.000 de euro, iar cea a Fundaţiei SERA, de 357.000 de euro. În această locație modernă și necesară vor putea fi cazați pe timp de zi 36 de copii speciali, micuții beneficiind de servicii medicale de kinetoterapie, hidroterapie, educaţie specială, logopedie și […]

today2 august 2022

0%