Life

Messenger va fi reintegrat în aplicația Facebook

today28 iunie 2022

Fundal

În urmă cu câțiva ani, Facebook a anunțat că va lansa aplicația Messenger ca o aplicație independentă. Pentru o vreme, utilizatorii puteau încă să aleagă să folosească Messenger în Facebook, dar ulterior compania l-a eliminat complet, forțând utilizatorii să instaleze o aplicație separată dacă doreau să discute pe Facebook cu prietenii.

Opt ani mai târziu, se pare că Facebook și-a schimbat părerea. Potrivit unui raport de la The Verge, ei au obținut o notă internă în care directorul Meta responsabil de Facebook, Tom Alison, le-a spus angajaților că una dintre schimbările pe care încerca să le aducă era reintegrarea Messenger-ului înapoi în aplicația principală.

Aceasta înseamnă că într-o actualizare viitoare, utilizatorii nu vor mai avea nevoie să aibă două aplicații separate pentru Facebook și Messenger și că toate acestea pot fi făcute în cadrul aceleiași aplicații. Se pare că această mișcare este făcută pentru a ajuta Facebook să devină mai asemănător TikTok, care are propria sa platformă de mesagerie în aplicație. Compania a încercat să imite TikTok în ultimii ani, lansând funcții similare pe platforme precum Instagram sub formă de Reels.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Obiceiul alimentar ciudat al lui Kelly Clarkson te va lua prin surprindere

Kelly Clarkson nu s-a ferit niciodată să facă declarații sincere, uneori chiar neconvenționale, în emisiunea ei. Dar ultima i-a luat pe toți prin surprindere. Într-un segment recent al show-ului ei, cântăreața a vorbit despre relația ei de dragoste-ura cu Doritos, declarând că nu a fost un fan al acesteia. „Nu-mi place Doritos, cip, îmi pare rău”, a spus ea. „Dar îmi place… să ling brânza”, a spus ea. A continuat […]

today28 iunie 2022

0%