Life

Meta lansează aplicația Threads, pentru a concura cu Twitter

today5 iulie 2023

Fundal

Compania-mamă a Facebook, Meta, este pe cale să lanseze o nouă aplicație numită Threads pentru a concura cu Twitter. Threads era deja disponibil luni în magazinele de aplicații mobile pentru sistemele de operare iPhone și Android pentru pre-cumpărare înainte de lansarea sa oficială.

Threads este locul în care comunitățile se reunesc pentru a discuta totul, de la preocupările de astăzi până la tendințele de mâine”, precizează descrierea aplicației din aceste magazine.

Lansarea acestei aplicații coincide cu o perioadă de incertitudine pentru Twitter de la achiziția lui Elon Musk în octombrie, care a dus la restructurarea companiei, concedieri masive și implementarea de funcții plătite pe platformă.

Meta, compania-mamă a Facebook și Instagram, a anunțat la jumătatea lunii martie că lucrează la o nouă rețea de socializare care i-a poziționat ca un potențial competitor al Twitter.

Scopul presupus al acestei măsuri este de a împiedica companiile terțe, în special dezvoltatorii de modele de inteligență artificială, să folosească datele partajate pe platformă.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

4 semne zodiacale care sunt capabile să facă față unei crize

Viața poate fi solicitantă, dar pentru unele zodii, gestionarea ei poate fi simplă. Abilitățile lor excepționale îi ajută să facă față cu succes într-o criză. Unele semne zodiacale sunt conștiente de responsabilitățile lor și nu permit niciodată condiții dificile să le afecteze. Au cunoștințele și abilitățile de a face față oricărui scenariu. Indiferent de circumstanță, crizele fac parte din viață, iar oamenii născuți sub aceste semne au calitățile de conducere […]

today5 iulie 2023

0%