Life

Meta va reduce costurile cu cel puțin 10% în următoarele luni

today23 septembrie 2022

Fundal

Meta lui Mark Zuckerberg încearcă să-și reducă costurile cu cel puțin 10% în următoarele câteva luni, a raportat miercuri Wall Street Journal. Cifra raportată reprezintă un salt mare față de prognoza anterioară de reduceri de costuri de aproximativ 2% până la 4% pe care Meta a anunțat-o în iulie.

Pentru a-și îndeplini cel mai recent obiectiv, fondatorul Facebook a început deja să distribuie un număr mare de angajați prin reorganizarea departamentelor și oferind angajaților afectați șansa de a aplica pentru alte posturi în cadrul Meta. Ideea din spatele mișcării este de a obține reduceri de personal, prevenind în același timp emiterea în masă a denunțurilor, iar reducerile sunt de așteptat să fie un preludiu la reduceri mai profunde, potrivit raportului.

Meta și-a reiterat miercuri planurile de a reduce în mod constant numărul de angajați în următorul an, într-un răspuns trimis prin e-mail. Afacerea companiei a fost lovită în ultimele luni, deoarece temerile de recesiune și presiunile competitive au afectat vânzările de reclame digitale. Reuters raportase în iunie că Meta a redus planurile de a angaja ingineri cu cel puțin 30% în acest an, în timp ce se pregătește pentru o recesiune economică profundă.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Kanye West și-a cerut scuze public fostei sale soții, Kim Kardashian

Kanye West spune că regretă situațiile stresante prin care și-a supus fosta soție Kim Kardashian din cauza izbucnirilor sale pe rețelele de socializare de la divorțul lor la începutul anului trecut, dar încă crede că se descurcă bine cu copiii lor. Rapperul a vorbit într-un interviu pentru Good Morning America, difuzat joi, în care a discutat despre relația sa cu Kardashian, cei patru copii ai lor, și viitoarele sale ambiții […]

today23 septembrie 2022

0%