Life

Metallica anunță un nou album și un turneu mondial de doi ani

today29 noiembrie 2022

Fundal

Metallica a confirmat titlul și data lansării viitorului său album, cu numărul 12: „72 Seasons” va fi disponibil pe 14 aprilie 2023 prin intermediul Blackened Recordings. Produs de Greg Fidelman cu membrii fondatori James Hetfield și Lars Ulrich, și cu o durată de peste 77 de minute, albumul cu 12 piese este prima colecție completă a trupei Metallica de la „Hardwired…To Self-Destruct” din 2016.

Trupa a lansat primul single de pe album, „Lux Æterna”, o explozie de trei minute și jumătate care amintește de primele albume ale trupei, care au primit o mare revigorare odată cu utilizarea proeminentă a clasicului lor din 1986 „ Master of Puppets” din seria „Stranger Things” la începutul acestui an.

Vorbind despre conceptul titlului albumului, James Hetfield a spus: „72 de sezoane. Primii 18 ani din viața noastră care ne formează sinele adevărat sau fals. Conceptul că părinții noștri ne-au spus „cine suntem”. O posibilă încadrare în jurul personalității. Cred că cea mai interesantă parte a acestui lucru este studiul continuu al acelor credințe de bază și al modului în care ne afectează percepția asupra lumii de astăzi. O mare parte din experiența noastră adultă este o reconstituire sau reacție la aceste experiențe din copilărie. Prizonieri ai copilăriei sau scăpați de acele robie pe care le purtăm.”

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Județul Călărași are 7 noi cetățeni de onoare

Județul Călărași are 7 noi cetățeni de onoare, s-a decis ieri în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean Călărași. „Un eveniment solemn a avut loc în cadrul ședinței ordinare. Ne-am îmbogățit cu încă 7 cetățeni de onoare ai județului, oameni remarcabili în domeniile în care activează. Doru Ioan Tărăcilă, Adrian Lascăr, Florin Grama, Nicolae Dragu, Dumitru Ghiță, Nelu Chirea și Ion Gheorghe au primit aprecierile dar și votul consilierilor județeni.”, […]

today29 noiembrie 2022

0%