Actual

Mii de călărășeni au fost prezenți pe stadion în prima zi a festivalului Flori de Mai

today26 mai 2023

Fundal

Ieri a început Festivalul Național Concurs FLORI DE MAI Călărasi, care se desfășoară anul acesta pe stadionul Ion Comșa. Ieri în prima zi a avut loc secțiunea FLORICELE DE MAI. 36 de concurenți cu vârste cuprinse între 7 și 15 ani au evoluat pe scenă, și au concurat pentru a câștiga TROFEUL FLORICELE DE MAI în valoare de 8.000 lei.

Deși, Călărașiul a fost sub cod galben de ploi și vijelii, vremea nu i-a ținut pe călărășeni în case. Mii de oameni au așteptat momentul în care Smiley a urcat pe scenă, care a fost însoțit de Juno. În seara aceasta, la festival va cânta Iuliana Beregoi.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Khloé Kardashian a recunoscut că s-a străduit să se conecteze cu fiul ei nou-născut

Khloé Kardashian a recunoscut că s-a străduit să se conecteze cu fiul ei nou-născut, numind procesul de maternitate-surogat unul „ greu”. Vedeta, care l-a întâmpinat pe Tatum alături de fostul Tristan Thompson pe iulie 2022 – a dezvăluit în premiera sezonului 3 al serialului „The Kardashians” că nu a conștientizat cu adevărat că avea un copil până când a ajuns la spital. „M-am simțit foarte vinovată că această femeie tocmai […]

today25 mai 2023

0%