Life

Miley Cyrus are un frate pe care puțini oameni îl cunosc. De ce a fost îndepărtat tânărul din familia Cyrus?

today16 noiembrie 2022

Fundal

Cântărețul și actorul Billy Ray Cyrus este un nume cunoscut de multă vreme. Fiica lui, Miley Cyrus, este, de asemenea, un megastar care și-a pornit cariera cu rolul de Hannah Montana și melodiile celebre. În ciuda statutului lor, Billy are un fiu de care foarte puțini au auzit.

Numele lui este Christopher Cody. Nu au fost împărtășite multe detalii despre acest tânăr, dar sursele au confirmat că nu este un copil secret. Tatăl său l-a recunoscut după nașterea sa în 1992. Billy a plătit și pensie, în ciuda faptului că nu avea o relație cu mama lui Cody.

Cody, totuși, a decis să mențină un stil de viață discret și, spre deosebire de restul clanului Cyrus, trăiește departe de lumina reflectoarelor.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Neobișnuit

Oamenii de știință au creat spanacul care poate trimite e-mailuri. Iată cum ar putea lupta împotriva crizei climatice

Te-ai întrebat vreodată la ce se gândește salata ta la ora prânzului? Ai vrea să poată comunica cu tine prin confortul digital al e-mailului? Indiferent de gândurile tale personale despre legumele care vorbesc, oamenii de știință de la Massachusetts Institute of Technology (MIT) din SUA au conceput plante de spanac care pot detecta materiale explozive în sol și pot transmite informații înapoi prin e-mail. Bine, deci din punct de vedere […]

today16 noiembrie 2022

0%