Life

Miley Cyrus și-a anulat prezența la un festival din Paraguay după ce avionul în care călătorea a fost lovit de fulger

today23 martie 2022

Fundal

Avionul lui Miley Cyrus a fost forțat să aterizeze de urgență în timp ce se afla în drum spre Paraguay, marți, după ce avionul a fost lovit de fulger, potrivit unei postări pe rețeaua de socializare a cântăreței. Cyrus s-a aflat în America de Sud pentru a prezenta a doua zi a festivalului Asunciónico din Paraguay, care nu a mai avut loc din 2019 din cauza pandemiei de COVID-19.

Avionul nostru a fost prins într-o furtună neașteptată și lovit de fulger”, a scris cântăreața „Wrecking Ball” pe Instagram. „Echipa, trupa, prietenii și familia mea care călătoreau cu mine sunt în siguranță după o aterizare de urgență. Din păcate, nu am putut zbura în Paraguay.”, a scris artista pe Istagram.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Neobișnuit

Turnul Eiffel a fost înălțat cu 6 metri

Turnul Eiffel a fost înălțat. O nouă antenă wireless a fost instalată în vârful turnului cu elicopterul pe 15 martie. Antena are șase metri înălțime, așa că Turnul Eiffel are în plus șase metri, potrivit Societății Turnului Eiffel. Autoritățile au mai spus că noua antenă va fi folosită pentru a transmite semnale radio digitale către Paris. Emisiunile radio din cea mai populară destinație turistică din Paris au început cu mai […]

today23 martie 2022

0%