Life

Miley Cyrus va lansa un nou album în martie

today6 ianuarie 2023

Fundal

Miley Cyrus a dezvăluit că noul ei album „Endless Summer Vacation” va sosi pe 10 martie. Înregistrările, pe care Cyrus le-a descris drept „scrisoarea ei de dragoste către L.A.”, vor fi continuarea filmului „Plastic Hearts” din 2020.

Știrile despre „Vacanța de vară fără sfârșit” au fost atașate unui trailer care sugerează teme din următorul album. Videoclipul de un minut o prezintă pe Cyrus recitând un scurt dialog asupra diferitelor fotografii de prim-plan și înclinații vizuale către Los Angeles.

Endless Summer Vacation” va fi disponibil la nivel global, atât digital, cât și la comercianții fizici. Fanii pot precomanda acum mai multe configurații, inclusiv vinil negru, vinil roșu exclusiv și o variantă exclusivă de vinil transparent, disponibilă numai pe shop.mileycyrus.com.

În timpul specialului ei live NBC, „Miley’s New Year’s Eve Party”, cântăreața a anunțat că primul single al albumului ei, „Flowers” va apărea pe 13 ianuarie. De asemenea, a tachinat fanii cu două scurte clipuri video, care sunt disponibile pe YouTube și pe conturile de socializare ale lui Cyrus.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţa extraordinară

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţa extraordinară, astăzi, ora 13.00, care se va desfăşura în sala de şedinţe a Consiliului Local Călăraşi și prin mijloace electronice, respectiv aplicaţia whatsapp/SMS. Pe ordinea de zi se află două proiecte: privind aprobarea acoperirii definitive a deficitului secţiunii de dezvoltare, din excedentul bugetului local rezultat la încheierea exerciţiului bugetar 2022 și Proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului necesar organizării și desfășurării […]

today5 ianuarie 2023

0%