Administrație

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a fost prezent la Călărași

today28 iulie 2022

Fundal

Ministrul Agriculturii, Petre Daea a fost prezent ieri la Călărași. Acesta a vizitat culturile afectate de secetă și sistemele de irigații. L-a însoțit și ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Ioan Marcel Boloș. De asemenea, la vizita de lucru a luat parte și președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță.

„Este de notorietate faptul că ministrul Agriculturii, Petre Daea, ia la pas toate fermele României, iar județul Călărași nu este ocolit. Ne bucurăm să-l avem aproape acum când seceta ne afectează tot mai mult. Sistemul de irigații poate fi repornit dacă avem preocupare, sprijin și inițiativă.”, a declarat Vasile Iliuță.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Primăria Municipiului Călărași va efectua tratamente terestre de combatere țânțari adulți

Primăria Municipiului Călărași anunţă că în perioada 1-4 august 2022 va efectua, pe domeniul public al municipiului Călărași, tratamente terestre de combatere țânțari adulți. 🚨 Tratamentele se vor efectua in intervalul orar 22:00 - 02:00, în funcție de condițiile atmosferice fiind posibila prelungirea perioadei (fapt ce va fi comunicat ulterior). ⚠️ Substanțele active folosite sunt: Cipermetrin, Tetrametrin, Piperonil Butoxide, Deltametrin, Praletrin. ✅ Precizăm că tratamentele se vor desfășura în condiții […]

today27 iulie 2022

0%