Administrație

Ministrul Dezvoltării a fost în vizită de lucru la Călărași

today6 iulie 2023

Fundal

Ieri, 5 iulie, a fost prezent, la Călărași, Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației – Adrian-Ioan Veștea, însoțit de o parte din echipa sa – Manuela Pătrășcoiu – director general CNI, Alexandru Soare – director al Direcției Generale de Dezvoltare Regională și Infrastructură din cadrul MDLPA și Dragoș Horia Buhociu – director responsabil MDLPA pentru PNRR. Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, însoțit de primarii județului Călărași, de vicepreședinții Consiliului Județean, de administratorul public al județului și de colegi din Direcția de Dezvoltare Regională și Relații Externe, a participat la întâlnirea cu ministrul Adrian Veștea pentru a discuta aspecte legate de problemele UAT-urilor, probleme cronice care așteaptă rezolvare, atât pe finanțarea din partea CNI, cât și pe PNRR sau PNI Anghel Saligny.

“Sunt cât se poate de aplicat asupra acestor probleme de dezvoltare, implicându-mă personal pentru a atrage investiții și finanțare în județul Călărași. Ușa biroului meu este întotdeauna deschisă primarilor din județ, indiferent de culoarea politică. Mă bucur că am rezonat cu domnul ministru Veștea, mai ales că dumnealui cunoaște problemele UAT-urilor de la firul ierbii, venind cu experiența acumulată din administrație, din poziția de președinte de consiliu județean, și am primit promisiunea că va fi mai aproape de județul Călărași.

L-am condus pe domnul ministru Veștea în două puncte importante unde sunt concentrate investiții masive, Palatul Administrativ și Spitalul Județean, pentru a vedea stadiul avansat al lucrărilor și, mai ales, calitatea ireproșabilă a acestor lucrări, pentru că ne-am propus să facem lucruri durabile, refăcând monumentele istorice simbol ale județului și dezvoltând sistemul medical județean” – a declarat președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță după întâlnirea cu ministrul Adrian Veștea.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Primăria Municipiului Călăraşi pune la dispoziţia cetăţenilor un punct de prim ajutor caniculă

Primăria Municipiului Călăraşi pune la dispoziţia cetăţenilor un punct de prim ajutor caniculă, amplasat în incinta Pieţei Big, dotat cu aparat de aer condiţionat, dozator de apă plată cu pahare de unică folosință, masă, scaune. ▶ Punctul de prim ajutor caniculă este deservit de asistenţi medicali comunitari în intervalul orar 10.30 – 17.00. De asemenea se pun la dispoziția cetățenilor și spațiile climatizate ale sediilor Primăriei din strada București nr.140 […]

today6 iulie 2023

0%