Life

Modalități amuzante de a trezi pe cineva

today7 februarie 2022

Fundal

Nu există nimic mai bun decât să tragi un pui de somn fără întreruperi. Cu toate acestea, probabil ai simțit experiența neplăcută de a fi trezit prin surprindere. S-ar putea să fi fost chiar victima unei farse! Acest lucru poate fi foarte enervant pentru cel care doarme. Modalități amuzante de a trezi pe cineva:

1. Folosește un ceas cu alarmă… sau 10

Nu este nimic mai enervant decât să îți sune ceasul deșteptător dimineața. Pentru divertismentul tău, adună mai multe ceasuri cu alarmă. Le poți seta pe toate în același timp sau la ore diferite de-a lungul nopții. Ceea ce poate face această distracție suplimentară este ascunderea ceasurilor, astfel încât persoana trebuie să se ridice din pat pentru a le găsi.

2. Așează ardeiul iute lângă nasul lor

Acesta este un mod clasic de a râde trezind pe cineva. Pune-l sub nasul partenerului de dormit. Se va trezi strănutând pentru o vreme.

3. Bătaie cu perne

Aceasta este o modalitate simplă și amuzantă de a trezi pe cineva. Fără avertisment, începe doar să-l bați. Fă-o suficient de ușor încât să nu fie rănit, dar asigură-te că este suficient de tare pentru a-l enerva. Cu toate acestea, fii pregătit pentru lovituri de răzbunare!

4. Șosete puturoase

Aceasta este una dintre cele mai amuzante moduri de a trezi pe cineva. Poți găsi o modalitate de a agăța șosetele puturoase și nespălate în fața nasului prietenului în timp ce doarme. Apoi, așteaptă reacția și pregătește-te să râzi.

5. Machiaj clasic

Una dintre farsele clasice de jucat persoanelor adormite este schimbarea de look. Folosind un marker sau un ruj, desenează-l pe toată fața în timp ce doarme. Acest truc poate fi vechi, dar nu este niciodată depășit. Ai grijă să desenezi ușor pentru a nu-ți trezi prietenul până când capodopera ta nu este completă!

6. Folosește folie cu bule

Dacă prietenul tău doarme adânc, atunci această farsă este perfectă. În timp ce se mișcă în somn, înlocuiește părți ale păturii lor cu folie cu bule. În curând, vei avea pe cineva acoperit complet. Pregătește-te să urmărești reacția la trezire, prefăcându-te că nu știi ce s-a întâmplat!

7. Aruncă cu apă

Apa este una dintre cele mai bune arme pentru a trezi pe cineva. Este extrem de simplu, dar este totuși enervant. Fie că folosești un pistol, o găleată cu apă rece sau niște gheață, persoana pe care o trezești va fi cu siguranță enervată!

8. Fă o exorcizare

Acest mod de a trezi pe cineva funcționează cel mai bine dacă știi că se sperie ușor! Pentru a te distra cu prietenul tău superstițios, angajează un actor care se poate preface în preot. Amenajează camera astfel încât să arate ca o exorcizare. Așteaptă ca prietenul, partenerul sau colegul de cameră să se trezească confuz și speriat și pregătește-te să râzi!

9. Cântând în baie

Îți place să cânți? Acum este momentul perfect pentru a-ți pune talentele la încercare. Cu un microfon sau chiar un megafon cântă cât de tare poți. Îți putem garanta că prietenul tău va ieși din cameră enervat de vocea ta frumoasă.

10. Ascunderea difuzoarelor

Aceasta este similară cu farsa cu ceasul cu alarmă, dar folosești difuzoare în schimb. Cu un difuzor Bluetooth puternic, plasat într-o zonă ascunsă a camerei, în miezul nopții pune un sunet de groază și dă-i volum. Vei sfârși prin a speria pe oricine doarme!

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Neobișnuit

Cel mai mare muzeu în aer liber din lume se află în Thailanda

Cel mai mare muzeu în aer liber din lume ocupă 300 de acri chiar în afara orașului Bangkok, Thailanda, iar în cazul în care vă întrebați, sunt aproximativ 227 de terenuri de fotbal adunate! Terenul acestei locații, Muang Boran, are forma unei hărți a Thailandei și prezintă 116 replici în mărime naturală și modele la scară redusă ale unora dintre cele mai impresionante monumente din Asia. Muang Boran, sau Ancient […]

today7 februarie 2022

0%