Administrație

Modernizarea Bazarului Big se estimează a fi finalizată până la sfârșitul acestui an

today6 mai 2022

Fundal

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a anunțat, în cadrul conferinței de presă a Organizației Județene a PSD, derulată la data de 5 mai a.c., că lucrările pentru modernizarea Bazarului Big ar putea fi finalizate în luna iunie a acestui an.

Cu Bazarul suntem în grafic. Deja am ajuns afară (n.r. lucrările se desfășoară la exterior). Am avut o problemă, din cauză că au crescut prețurile. Deja prețul la chiller crescuse cu o sumă destul de considerabilă, dar datorită Ordonanței care s-a dat acum, sperăm să ajustăm și să nu mai fim nevoiți să schimbăm soluția tehnică acolo, pentru că pregătisem și o schimbare de soluție tehnică acolo, făceam un studiu cu pompe de căldură. Vor fi 84 de locuri. Ni suntem pregătiți cu procedura de licitație, dar vreau întâi să ne apropiem cu bazarul aproape de gata, să facem recepția și cu 30 de zile înainte de estimarea noastră de a termina să începem să facem și atribuirea. Estimăm că undeva în luna iunie va fi terminat. Comerțul se va desfășura în interior”, a declarat edilul Marius Dulce, potrivit canalsud.ro.

Amintim că, Primăria Călărași a renegociat termenii contractului, pentru că prețurile materialelor de construcții au crescut, rezultând astfel o întârziere în ceea ce priveşte finalizarea proiectului. Bazarul Big ar fi trebuit să fie finalizat până la începutul lunii octombrie a anului 2021. Investiţia era estimată la peste 53 de miliarde de lei vechi. În acest moment, comercianţii îşi desfăşoară activitatea într-un bazar temporar, care este amplasat în vecinătatea vechiului bazar.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Rihanna spune „Da” în noul videoclipul al lui ASAP Rocky, iar fanii speculează o căsătorie secretă

Fanii speculează că A$AP Rocky și Rihanna s-au căsătorit în secret, după ce rapperul a lansat un nou videoclip muzical care conține fragmente din ceea ce părea a fi o ceremonie de nuntă. Joi (5 mai), Rocky a lansat un videoclip pentru noul său single „DMB”. În videoclip, rapperul născut în Harlem își sărbătorește relația cu Rihanna, care în prezent este însărcinată cu primul lor copil. Potrivit unui comunicat de […]

today6 mai 2022

0%