Life

Moduri de auto-îngrijirea pentru cupluri

today6 septembrie 2023

Fundal

Când auzi cuvintele „îngrijire de sine”, în general te gândești la tine. Dar, dacă sunteți într-o relație, ar trebui să luați în considerare îngrijirea de sine și pentru cupluri. Așa cum trebuie să fii intenționat în ceea ce privește îngrijirea de sine pentru tine, și îngrijirea de sine pentru cupluri ar trebui să fie o prioritate.

1. Pune deoparte o zi de îngrijire personală în fiecare lună

Aceasta este una dintre practicile de îngrijire personală pe care le trebuie să le faci cu partenerul. Să-ți aloci timp în mod regulat este important, astfel încât să-ți dedici timp pentru timp de calitate cu ceilalți.

2. Realizează o trusă de îngrijire personală pentru cupluri

De ce articole ai nevoie pentru o zi grozavă de îngrijire personală? O baie cu spumă? Uleiuri esențiale? Un playlist de auto-îngrijire? A-ți acorda timp pentru a pregăti un kit de auto-îngrijire este o modalitate excelentă de a te asigura că toate articolele necesare sunt la locul lor înainte de ziua de auto-îngrijire prevăzută.

3. Investește în dezvoltarea personală pentru cupluri

Nu trebuie să aștepți până când lucrurile se îndreaptă în relația ta înainte de a căuta terapie de cuplu sau altă formă de dezvoltare personală pentru cupluri. Pentru a menține relațiile intime, poate fi util să vă angajați împreună în activități care vă pot ajuta să vă gestionați relația în moduri sănătoase în mod continuu.

4. Creați un panou de viziune pentru cupluri

Unde vă vedeți relația în anul următor? Următorii cinci ani? Petreceți ceva timp de calitate creând panoul de viziune pentru cuplu. Nu există nimic mai intim decât a lucra împreună ca o echipă pentru a atinge obiectivele pe care le-ați lucrat împreună pentru a le stabili relației voastre.

5. Stabiliți obiective împreună

A avea obiective personale este grozav, dar ar trebui să stabilești și obiective de relație dacă ești într-o relație dedicată. A avea grijă să-ți creezi obiective pentru relația ta este o activitate care poate promova o relație mai intimă.

6. Să aveți o zi „Fără social media” – Deconectați-vă și deconectați-vă

Rețelele sociale sunt grozave, dar pot fi și o distragere a atenției. Aveți grijă să aveți momente în care vă deconectați și vă relaxați de pe rețelele sociale și pur și simplu vă concentrați pe a fi în momentul de față cu celălalt.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

5 zodii care nu se gândesc deloc înainte de a spune ceva

În diagrama astrologică, 5 semne zodiacale nu se gândesc de două ori înainte de a spune sau de a face ceva. S-ar putea să nu aibă intenții rele, dar uneori îi pot răni pe alții. Berbec Oamenii Berbec sunt impulsivi și le place să-și asume riscuri. Adesea spun o mulțime de lucruri înainte de a se gândi pentru care posibil să regrete mai târziu. Au o personalitate de foc și […]

today6 septembrie 2023

0%