Life

Motive pentru care bărbații nu pot face față unei femei puternice și independente

today31 mai 2023

Fundal

Femeile independente și puternice care se pot baza pe ele pentru a-și construi viața așa cum și-o doresc, sunt fericite, au succes și să recunoaștem cu toții: le admirăm.

Merge singură la cină

Să nu-ți pară rău pentru o femeie care stă singură la restaurant. Și să nu presupuneți că așteaptă ca un bărbat să i se alăture. Femeile puternice, independente sunt perfect fericite să se bucure de o masă singure.

Ea este mereu în mișcare

Deși s-ar putea să aibă mulți bărbați care își doresc atenția ei, ea nu stă acasă așteptând pe unul dintre ei. Are prea multe locuri de vizitat și mulți oameni de văzut. Ea nu își verifică telefonul în așteptarea mesajelor sau apelurilor de la un bărbat.

Îi place să călătorească singură

Femeile puternice și independente îți vor spune că cel mai simplu mod este să călătorești singur. Nu au nevoie de un partener pentru a avea o „escapadă romantică”. Fie că este vorba de o excursie sau de o vacanță, lor le place să se bucure de experiențe.

Ea alege fericirea

Fie că este vorba de o despărțire sau de drama altcuiva care îi fură liniștea, o femeie puternică independentă se va îndepărta de dramă și nu se va gândi de două ori la asta. Știe cum să treacă peste o despărțire. Fiecare dintre noi poate alege cum să trăiască. Ea alege fericirea.

Ea își cumpără cadouri

Deși este grozav să primești cadouri de la oameni, femeile fericite și independente se răsplătesc adesea și se bucură de ceva special.

La urma urmei, cea mai lungă relație în care vom fi vreodată este cea în care suntem cu noi înșine. Nu are nevoie de un bărbat care să-i dăruiască cadouri.

Nu are nevoie de un iubit. Ea vrea un partener

Chiar și femeile fericite și independente își doresc pe cineva să iubească, dar femeile ca ele nu vor pe oricine. Vor pe cineva la fel de puternic și independent.

Ea știe ce vrea

Indiferent dacă își împărtășește visele cuiva, ea știe că are dreptul să-și urmeze calea. Femeile puternice, fericite, independente știu ce își doresc de la viață și sunt dispuse să meargă până în pânzele albe.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Câștigătorii Concursului de Scurt Metraje cu teme anticorupție

Astăzi când marcăm Ziua Aniversară a D.G.A., a avut loc festivitatea de premiere a celei de-a 5-a ediție a Concursului de Scurt Metraje cu teme anticorupție #ETIC (Elevii Transmit Integritatea cu Camera), organizat de DGA prin Serviciul Județean Anticorupție Călărași, în parteneriat cu Primăria Municipiului Călărași și Inspectoratul Școlar Județean Călărași. 📱 Sub îndrumarea unor cadre didactice inimoase și deopotrivă preocupate, elevi din cadrul a 5 licee călărășene “au vorbit” […]

today30 mai 2023

0%