Life

Motivul pentru care Will Smith l-a lovit pe Chris Rock pe scena de la premiile Oscar

today28 martie 2022

Fundal

Premiile Oscar au avut un moment cu adevărat surprinzător pe scenă, când Will Smith l-a lovit pe Chris Rock după ce a făcut o glumă despre Jada Pinkett Smith, spunând că arată ca „G.I. Jane 2” din cauza capului ei ras. Pinkett Smith a vorbit deschis despre alopecie, o afecțiune a căderii părului.

După ce gluma făcută, Smith a urcat pe scenă și l-a lovit literalmente pe Rock înainte de a se întoarce. În timp ce comentariile lui Smith la Rock au fost suprimate în emisiunea din S.U.A., el a strigat de două ori „Nu mai folosi numele soției mele!”

Pinkett Smith a vorbit despre alopecie pe Instagramul ei. „Uită-te la această linie chiar aici”, a spus Pinkett Smith într-un videoclip pe care l-a distribuit în decembrie, arătând spre scalpul ei. „Acum îmi va fi puțin mai greu să-l ascund, așa că m-am gândit să-l împărtășesc, astfel încât să nu puneți nicio întrebare, dar știți, mama o să pună niște strasuri acolo și eu o să-mi fac o mică coroană.”

Nu este prima dată când Rock glumește despre Pinkett Smith la premiile Oscar. În 2016, Rock a găzduit show-ul și a vorbit despre Pinkett Smith în monologul său de deschidere. „Jada spune că nu vine. protestând. Îmi zic: „Nu este într-o emisiune TV?””, a spus el, referindu-se la decizia lui Pinkett-Smith de a boicota ceremonia din cauza lipsei de diversitate a nominalizaților, prin The Hollywood Reporter. „Jada boicotând premiile Oscar este ca și cum aș boicota chiloții Rihannei. Nu am fost invitat! Oh, asta nu este o invitație pe care aș refuza-o!”

Pinkett Smith a răspuns la acea glumă paparazzilor în timp ce se afla la aeroport. „Hei, uite, vine cu teritoriul. Trebuie să o continuăm în mișcare”, a spus ea. „Avem o mulțime de lucruri pe care trebuie să le gestionăm, o mulțime de lucruri care se întâmplă în lumea noastră chiar acum. Trebuie să o continuăm în mișcare.”

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

YouTube va difuza sezoane întregi de producții TV

Celebra platformă YouTube, ce are aproape 3 miliarde de utilizatori în întreaga lume, se transformă într-un nou tip de Netflix. Va difuza sezoane întregi de producții TV îndrăgite, potrivit Agenției de presă mondenă. Reprezentanții YouTube au anunțat faptul că aduce o serie de modificări în favoarea celor aproape 3 miliarde de utilizatori. Celebra platformă de video streaming se transformă într-un nou tip de Netflix. Va difuza, în premieră, sezoane întregi […]

today25 martie 2022

0%