Actual

“Mr. Saxobeat” este cea mai ascultată melodie românească de pe Spotify

today28 ianuarie 2022

Fundal

 

“Mr. Saxobeat”, piesa lansată de Alexandra Stan în urmă cu 11 ani, este cea mai ascultată melodie românească de pe Spotify. Hitul Alexandrei a atins, de curând, un număr record de ascultări pe această platformă, videoclipul bucurându-se, de asemenea, de sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

În noiembrie 2020, piesa “Mr. Saxobeat” înregistra 200 de milioane de ascultări pe Spotify, la momentul respectiv fiind declarată cea mai ascultată melodie românească de pe Spotify., potrivit infomusic.ro. Titlul este păstrat și în 2022, la doar 15 luni distanță piesa Alexandrei Stan reușind să stabilească un nou record – hitul “Mr. Saxobeat” a depășit pragul de 300 de milioane de ascultări pe Spotify.

Deși a fost lansată în urmă cu 11 ani, melodia continuă să fie singura piesă a unui artist român care atinge această performanță.

Alexandra Stan: “Sunt recunoscătoare pentru tot”

“Wow, în ultimele 15 luni, piesa mea, “Mr. Saxobeat”, a adunat încă 100.000.000 de ascultări, iar în total are peste 300 milioane de ascultări. Sunt cifre foarte mari, mi-e și greu să le vizualizez, dar sentimentul este incredibil. Muzica mea nu are granițe, ajunge oriunde, iar asta este cel mai important. Mă bucură faptul că, prin platformele digitale, noi, artiștii, am continuat să bucurăm și să sensibilizăm prin muzică, chiar dacă pandemia ne-a pus pe pauză concertele și întâlnirile live cu fanii. Sunt recunoscătoare pentru tot”, a scris Alexandra Stan, pe o pagină de socializare.

Piesa “Mr. Saxobeat” înregistrează cifre bune și pe YouTube, strângând un total de peste 1,2 miliarde de vizualizări pe diversele canale oficiale, ale artistei, sau ale casei de discuri, potrivit infomusic.ro. Melodia se regăsește pe albumul “Saxobeats”, lansat în 2011, care a inclus și alte hituri, precum “Lollipop (Param Pam Pam)”, sau “Get Back (ASAP).

 

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Neobișnuit

Cea mai bătrână broască țestoasă din lume a împlinit 190 de ani

Broasca țestoasă pe nume Jonathan este cel mai bătrân animal terestru cunoscut în lume. Țestoasa gigantică din Seychelles, Jonathan, în vârstă de 190 de ani, trăiește pe insula Sf. Elena de aproape două secole, prezența sa pe insulă fiind înregistrată pentru prima dată într-o scrisoare a unui guvernator britanic în 1882. Deși a supraviețuit celor 190 de ani, suferă de probleme de sănătate legate de vârstă, cum ar fi cataracta, […]

today28 ianuarie 2022

0%