Administrație

Nana: Până la sfârșitul lunii iulie, dispensarul comunei va fi reabilitat

today12 mai 2022

Fundal

Administrația comunei Nana din Călărași este în continuă dezvoltare. Un proiect important care este în derulare și care va fi gata până la sfârșitul lunii iulie este dispensarul comunei. Primarul Gheorghe Dobre a venit cu precizări în cadrul unui interviu acordat pentru Canal SUD.

Unele sunt în derulare și cred că vor fi gata până la sfârșitul lunii iulie zic eu cel cu reabilitarea și modernizarea dispensarului și extinderea dispensarului unde urmează să facem și în această extindere în cabinet de stomatologie și unul de fizioterapie suntem în relații foarte bune cu medicul de familie un medic de treabă care știe ce are de făcut și colaborăm foarte bine”, a precizat Gheorghe Dobre, primarul comunei Nana.

Edilul Gheorghe Dobre a afirmat că primăria va avea un nou sediu. Se lucrează, în acest moment, la clădire. El estimează că, până la finele lunii septembrie, noul sediu va fi gata.

Clădirea primăriei sper că până în luna septembrie va fi gata, este un pic în urmă cu construcția sper ca până la sfârșitul lunii septembrie să fie gata. Ne-a ținut pe loc diferențele de prețuri de la materiale. În discuția pe care am avut-o cu constructorul, acesta mi-a spus că așteaptă Ordonanța ce urmează să o dea guvernul, va continua să finalizeze lucrarea primăriei. Părerea mea e că dacă întradevăr se grăbește această ordonanță și nu vom suporta și alte modificări de-a lungul timpului, în septembrie, octombrie maxim ar fi gata, ne vom muta în casă nouă dacă pot să îi spun așa”, afirmă Gheorghe Dobre, primarul comunei Nana.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Primăria municipiului Călărași a atribuit peste 1400 de locuri de parcare

Știm cu toții că locurile de parcare au devenit o problemă în Călărași. Până în momentul de față sunt atribuite de către Primăria municipiului Călărași peste 1400 de locuri de parcare, potrivit canalsud.ro. “În viitor vom mai face cel puțin 200 locuri de parcare pentru că am descoperit spații generoase, având deja parcări la nivel de piatră și trebuie să intervenim doar cu infrastructura de canalizare, de captare a apelor […]

today12 mai 2022

0%