Life

Nativii din aceste zodii te pot lăsa balta oricând

today23 februarie 2023

Fundal

Unii oameni te lasă baltă când ţi-e lumea mai dragă, în timp ce alții au o scuză gata pregătită și pot renunța în ultimul moment la planurile făcute împreună cu tine. Fii rezervat în privinţa acestor semne zodiacale şi pregăteşte mereu un plan B!

Fie că o primă întâlnire sau o excursie plănuită cu ceva timp înainte, dacă eşti gata să-ţi petreci timpul cu nativii semnelor zodiacale de mai jos este posibil să ai surpriza neplăcută de a te trezi singur. Potrivit Bestlifeonline.com, unii nativi nu îşi fac procese de conştiinţă dacă vor să renunţe în ultimul moment la un plan prestabilit.

Gemeni

Dacă faci un plan cu un nativ Gemeni, e bine să-ţi asiguri un plan B. Îi este greu să respecte programe și să ducă la îndeplinire anumite obligații. Guvernată de Mercur, planetă asociată cu schimbarea și imprevizibilitatea, această zodie are nativi care îşi pot schimba programul în ultimul moment. Fiind semn de aer, au o natură liberă și independentă, ceea ce îi face să-și prețuiască propriile dorințe şi să le pună mai presus de așteptările altora.

Taur

Cei născuţi sub semnul Taur sunt de încredere în cele mai multe cazuri. Cu toate acestea, sunt guvernați de Venus, planeta luxului și a plăcerii, de aceea ţin mai mult la confortul personal decât orice altceva. Acest lucru îi poate face să prioritizeze uneori propriile dorințe în detrimentul obligațiilor, mai ales când vine vorba de activități pe care nu le consideră plăcute. Dacă vor să stea acasă mai degrabă decât să iasă, asta vor face.

Săgetător

Acestor nativi le place să încerce lucruri diferite și să cunoască oameni noi. Nevoia lor de a face ceva în mod constant ar putea fi motivul pentru care este posibil să lasă baltă pe cineva. Ar putea lucra la mai multe proiecte în același timp, adoră să călătorească sau să-și facă prieteni, uitând cu ușurință planurile pe care le-au făcut. Săgetător este un semn de foc, de aceea poate lua decizii impulsive fără a lua în considerare consecințele sau sentimentele celorlalți.

Rac

Este posibil să ştii că aceşti nativi sunt extrem de sensibili. Au probleme să-şi pună limite. Fiind guvernaţi de Lună, au stări de spirit schimbătoare şi pot fi ușor influențați de oamenii sau lucrurile din jurul lor. Acest lucru îi poate face să anuleze planurile pentru a încerca să evite conflictele sau să-și protejeze propria bunăstare emoțională.

Leu

Semn de foc, Leu are nativi cărora nu le place să stea prea mult timp într-un singur loc. Sunt siguri pe ei, pot fi puțin dramatici și tind să prioritizeze dorințele și nevoile personale. Când apare o ocazie și sunt dispuși să renunțe la o întâlnire prestabilită, s-ar putea să-ţi facă surpriza neplăcută de a te lăsa baltă. De obicei, fac mai multe lucruri deodată.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Latin Grammys plănuiește să mute ceremonia din 2023 în Spania

Academia Latină de Înregistrări și regiunea Andaluziei au anunțat un nou „acord de sponsorizare pe trei ani” care va duce probabil ca Grammy Latino din 2023 să se mute în Spania în noiembrie, potrivit unor surse. În timpul unei conferințe de presă de miercuri între consiliul de administrație al Andaluziei și Academia Latină de Arte și Științe ale Înregistrării, președintele consiliului de administrație al Andaluziei, Juanma Moreno, a declarat că parteneriatul […]

today23 februarie 2023

0%